Accountmanager

Heb jij affiniteit met de bouwsector en ben jij een verkoper in hart en nieren? Dan ben jij de accountmanager die wij bij Buildify zoeken!

Wat je gaat doen?

Als accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het genereren van leads. Jij bent hét visitekaartje van Buildify en het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Sta je er dan alleen voor? Nee dat zeker niet. Zit de klant met een technisch probleem dan staat er uiteraard een team met IT’ers klaar die het stokje van jou overnemen! Maar in de basis ben jij voor alle klanten hét gezicht van Buildify.

Naast het genereren van leads help en begeleid je klanten ook in het aankoopproces. Van begin tot einde blijf jij het aanspreekpunt. Zodra een klant daadwerkelijk aan de slag is met Buildify blijf je regelmatig met de klant in contact om op de hoogte te blijven van eventuele wensen. Naast het werven van nieuwe klanten doe je dus ook een stukje klantbeheer. Naast het “koud” bellen van potentiële nieuwe klanten geef je ook demonstraties en presentaties bij (toekomstige) klanten. Dit doe je samen met een collega die alle ins en outs van de techniek achter Buildify weet.

Wij willen van Buildify een begrip maken in de bouwsector, durf jij deze uitdaging aan?

Wat is Buildify?

Buildify is het online platform die de verschillende elementen van projectmanagement bij elkaar brengt. Functionaliteiten die op dit moment door verschillende portalen apart worden aangeboden combineert Buildify naar één centrale omgeving. Door deze functionaliteiten tegelijkertijd aan te bieden is het ook mogelijk om hier combinaties van te maken zoals bijvoorbeeld 4D planning en Bouwplaats inrichting.

Dit krijg je van ons!

– Een passend en marktconform salaris op basis van ervaring;

– 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;

– Elke dag vers fruit op de werkvloer;

– Een team van jonge en enthousiaste collega’s;

– Jong? Ja onze gemiddelde leeftijd op kantoor is 34!

– Vier keer per jaar een gaaf uitje met alle collega’s.